lunes, 18 de julio de 2011

Presentació

Des de la nostra candidatura hem decidit crear aquest blog per a poder explicar el treball que desenvoluparem a l'ajuntament del poble.
Volem informar, tal i com ens vam comprometre al nostre programa, i procurar també un canal per a poder donar veu a qui vulga expressar la seua opinió, i, si vosaltres voleu, crear un lloc de discussió per a poder millorar les nostres actuacions a l'ajuntament.
No volem que aquest blog es convertisca en un lloc on, des de l'anonimat, poder dir qualsevol cosa. Demanem que la gent que vulga opinar s'identifique i permetrem els comentaris sempre que aquests no atenten contra la integritat de ningú. També teniu un correu (blocpenaguila@gmail.com) on podeu enviar els vostres suggeriments o opinions.
Els administradors d'aquest blog som els membres de la llista del Bloc Penàguila que es va presentar a les eleccions municipals.
Esperem que ens doneu un poc de temps per a poder posar-lo al dia, així com per a adquirir l’experiència necessària per a que siga un blog actiu i participatiu.
En pocs dies publicarem un resum i la nostra opinió sobre el ple del 13 de juliol.
Gràcies.
Bloc Penàguila.

No hay comentarios:

Publicar un comentario