jueves, 29 de diciembre de 2011

Ple mes de desembre


PUNT 1.- Aprovació de l'acta anterior.

PUNT 2.- Relació de factures (electricista, fontaner, gasoil...)

PUNT 3.- Diferents permisos d'obra menor.

PUNT 4.-En la convocatòria que s'especifica en l'ordre del dia es demarà una ajuda per a poder arreglar el clavegueram d'un tram del carrer Verge del Patrocini, ja que és molt antic i està provocant filtracions.

PUNT 5.-Fins ara, Penàguila i Benilloba compartíem secretari municipal. Com que s'ha jubilat el secretari, l'alcalde proposa desagrupar-se de Benilloba i demanar a diputació un secretari. En principi, no cumplim tots els requisits que demana Diputació: ser un poble de menys de 500 habitants (aquest si) i tenir un pressupost inferior a 300.000 € (el de Penàguila supera aquesta quantitat). El principal avantatge d'aquesta opció és que el secretari municipal no ens costaria diners, ja que és gratuït, però no podrà oferir el servei que fins ara oferia el secretari i, a més, vindrà molt poc al poble. De moment, mentre es decideix què es pot fer, s'ha nomenat secretaria provisinal a Gema, la treballadora de l'ajuntament.

PUNT 6.- La organitzacio de la fira deixava molt que desitjar, i així l'hi ho varem dir al regidor de cultura. Pensem que en aquest tipus d'events han de participar tots els comerços del poble; almenys s'hauria d'haver comptat amb ells, ja que formen part del teixit productiu i han d'aparèixer en qualsevol event que s'organitze per a promocionar el poble. El regidor ens va dir que ho tindria en compte per a pròximes ocasions.

TORN OBERT DE PARAULES.- Abans de començar, l'alcalde va dir que, ja que nosaltres li havíem preguntat varies vegades sobre el futur del Jardi de Santos i sobre si Diputació subvencionaria el manteniment l'any 2012, ens va comunicar que tenia compromesos 55.000 €. Ell havia demanat que els poguera gestionar l'ajuntament, però aquest fet no li l'havien confirmat encara. Esperem que si la gestió és municipal, no siga partidista ni “familiar” com tantes vegades ha passat amb aquest equip de govern. Els presupostos de la diputacio ja estan aprovats, només ens queda esperar a tenir tota la informació per poder dir què es fara.

Li preguntàrem també si havia realitzat alguna gestió amb el Ministeri de Foment, pel greu problema de comunicacio que ens ha causat l'obertura de l'últim tram de l'autovia, ja que no apareixem en cap indicació a l'autovia. Ens va contestar que havia parlat amb “Carreteres”; no sabem exactament que ens va voler dir, continuarem preguntant.

Volíem saber si el Xarpolar convocaria tallers de treball, tal com va fer aquest any. Ens va dir que no, que no hi havia diners, que devien més de dos mesos de sou als treballadors actuals. Va continuar dient que aquest any ens hauríem de plantejar els contractes d'estiu, (PAMER, ENCORP, etc.), ja que la Generalitat Valenciana no paga i els ajuntaments no poden fer-se carrec d'aquestes despeses.

La política actual del PP ha provocat la ruina absoluta al Pais Valencià. Ni tan sols ens arriben els diners de la Comunitat Europea, els retenen per als seus “events” a València: fins i tot els alcaldes mateixos del PP ho diuen.


APROFITEM L'OCASIÓ PER DESITJAR A TOTHOM UN FELIÇ 2012

No hay comentarios:

Publicar un comentario