lunes, 23 de febrero de 2015

Ple extraordinari convocat per l'oposició a l'ajuntament de Penàguila i altres informacions

Al ple extraordinari del divendres dia 20 no vam poder acudir per motius laborals. Ens informen que el conveni de l’Ajuntament i Diputació Provincial pel manteniment del Jardí de Santos és el mateix que als anys anteriors i es va aprovar per unanimitat. Són 55.000 € i els contractes de treballadors seran igual que l'any passat.

Per altra banda, i com heu vist aquests dies passats, podia donar la impressió que la planta de compostatge de fangs era un tema superat, que amb les declaracions de l'alcalde i del vicepresident de la Generalitat Valenciana, senyor Císcar, ja estava clar que no es faria.

Com nosaltres no ho tenim tan clar i pensem que el lloc on ha de quedar clar és al ple de l'ajuntament, hem sol·licitat un ple extraordinari per a que l'equip de govern es posicione clarament a nivell institucional, i no només a la premsa. Volem que deixe ben clara la seua postura en contra del projecte, al mateix temps que informe a totes les institucions perquè no es promoga des d’altres institucions.

També volem que s’òbriga un expedient sancionador al propietari dels terrenys on s'han fet unes cates de manera il·legal. No fer aquesta proposta, sabent que s’ha incorregut en una il·legalitat, seria incórrer en prevaricació.

L'alcalde va dir que el proper ple ordinari serà l’11 de març, i que abans d'eixe dia, convocarà el ple extraordinari. Anirem informant quan ens donen les citacions.

A continuación podeu consultar la documentació que hem presentat.





No hay comentarios:

Publicar un comentario