miércoles, 17 de abril de 2013

Ple extraordinari del 26 de març


Punt primer.- La secretaria va llegir la carta de dimissió del regidor del PP Quique Brotons. En ella explicava que renunciava a l'acta de regidor pel poc recolzament que havia rebut per part de l'alcalde, aixi com pels obstacles rebuts per portar endavant els seus projectes com a regidor de cultura. L'alcalde només va dir que li haguera agradat que el regidor dimitit assistira al ple per explicar-se, que a ell li havia sorprès aquesta dimissió, ja que estava molt content de com havia treballat.

Nosaltres li vam dir que eixa dimissió deixava al descobert la divisió interna existent al PP en Penàguila, la seua debilitat i la incapacitat per a treballar en equip de l'actual govern municipal han quedat plasmades en les declaracions del regidor dimitit i en les del alcalde. A més a més, i per a nosaltres molt important, queda clar el poc interes per la cultura que té l'actual alcalde. A sigut molt evident la incapacitat que ha existit durant estos dos anys per fer una programació cultural coherent.

Punt dos.- Es va aportar per part de la secretaria la baremació dels treballadors que havien presentat els documents demanats per entrar a treballar al Jardí de Santos. Comentar que han entrat cinc persones amb contracts de 3 i 7 mesos i en diferents categories profesionals. Li varem reclamar a l'alcalde la poca publicitat que havia fet d'aquesta oferta de treball, creiem que posar un paper a la part de dins de l'Ajuntament no es suficient perquè tots els parats del poble s'enteren de aquesta oferta.

Punt tres.- Des de Diputació, i com l'any passat, es convoquen ajudes per arreglar camins de titularitat provincial. L'alcalde ha decidit demanar aquesta ajuda per a continuar arreglant el camí de Benilloba, suposem que a aquest pas, en tres anys estarà “quasi” tot amb asfalt nou.

No hay comentarios:

Publicar un comentario